Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Lahjapussukka

Esikoinen on menossa tänään kaverisynttäreille, joten tein pussukan, johon lahja sujautetaan, ja säästetään näin luontoa. Olisi muuten järjetöntä lähteä autolla kauppaan, ostaa kallista lahjapaperia, paketoida paketti lahjapaperiin, joka kohta revitään riekaleiksi ja heitetään roskiin (tiedän joidenkin kyllä säilyttävän näitä lahjapapereita, joissa lahjansa saavat, mutta harva lapsi ainakaan jaksaa avata paketin niin varovasti, että paperi säästyisi käyttökelpoisena..). Kangaskätköistä löytyi tällaista tumman sinistä collegekangasta (muistaakseni Rauman Jättirätistä), ja siihen applikoin neon keltaisella trikoolla (Jättirätin alekorista) sankarin nimen. Nauha on muistaakseni yksistä kaupan housuista, joissa sitä ei kuitenkaan tarvittu. Nauhakujan tikkasin kaksoisneulalla ja keltaisella langalla. Niin, ja noita "stoppareita", vai miksi niitä nyt kutsutaankaan (näköjään linkin mukaan nyörilukko), tilasin joskus pussillisen Shelbyltä, täältä . On kyllä käteviä nämä stopparit! Meillä on nauhalenkkareihin laitettu myös tällaiset, säästytään solmimisilta (huom. toki isoimmat ovat opettelleet jo kuitenkin rusetin teonkin, ettei nyt ihan uusavuttomiks aleta). Kuopuksen luistimissa oli myös niin lyhyet nauhat, että niitä ei saanut kiinni solmittua, niin nämä stopparit kyllä pelastivat.

 Idean tähän sain Koolta, täältä .

Lopuksi aivojumppaa, aiheena vetoketjukukkaro. Meni hetki ainakin minulla miettiessä, että miten ihmeessä? Tosi ovela idea, joka on lisätty omalle "pakko joskus kokeilla" -listalle. Kurkkaa siis Hannan sivuille tänne .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...