Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

perjantai 11. marraskuuta 2011

Isänpäivälahja

Jokavuotinen ongelma - mitä isänpäivälahjaksi? Tänä vuonna isi, pappa, ja ukki saavat tällaisen isänpäivälahjan! Seinäkello muksujen kuvalla. Tämä mahtava lahjaidea löytyi joskus Jounilta, täältä, ja tallensin kyllä heti muistiin. Eipä tarvitse miettiä erikseen äitienpäivälahjaakaan - tällainen tehdään kyllä mummeleillekin (ovat vielä mummut ja papat eronneetkin, joten ei tule yhteen kotiin kuitenkaan montaa samoista muksuista tehtyä kelloa). Muksuja kun on neljä, niin turha toivo yrittääkään saada kuvaa, jossa kaikki olisivat parhaimmillaan.. Mutta mielestäni tämä kuitenkin onnistui loppujen lopuksi aika hyvin - vai mitä olet olet? =) Ja tosiaan, hintaa kellolle kertyi n.2e! =O Kello on siis ikeasta, ja siihen saa hyvin laitettua haluamansa taustan. Paksummalle paperille tulostin, niin on oikein sopiva. Ja tuon linkin kautta saa ladattua helposti ohjelman, jonka avulla on helppo tehdä kellotaulu, kun on numerointikin valmis/muokattavissa. 
Mukavaa, leppoisaa isänpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...