Ompelen, ja teen käsilläni aina jos/kun saan siihen järjestettyä hiukan aikaa. Pääasiassa esittelen täällä ompeluksiani yms. tekeleitäni.
Sydäntä lähellä on myös mm. kirpputorit, sisustus, remontointi, arkipäivän askareet.. Eli aika laidasta laitaan aiheita, mitä milloinkin =)

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Mekko Martalle

 Tästä mekosta piti tulla lahja viime viikolla syntyneelle veljen tytölle, mutta menin pilaamaan sen kanttinauhalla (ruma ompelun lopputulos, ei kestä lähempää tarkastelua, enkä jaksa jousto-ommelta lähteä ratkomaan, inhoan ratkomista muutenkin), joten saikin Martta-nukke siis uuden mekon. Kaavan tein itse, mallina Lindexin vanha mekko. Muokkasin esim. takasauman pois jättämällä, ettei turhaan painaisi pientä selkää, ja nappien tilalle laitoin nepparit. Kankaat olen joskus huutanut huutiksesta, vuorikangas on ihan trikoota, päällikangas tosi kivaa, pehmoista ja venyvää - mitä lie nimeltään.. joustovakosamettia? Kanttinauha on pari vuotta sitten tilattu Myllymuksuilta, joustokanttinauhaa nimeltään.

Tuli mekosta aika reilukin, vaikka en jättänyt ollenkaan saumavaroja. Mallimekko oli kooltaan 74, mutta mielestäni vähän kutistunut.. Martan mitta päästä varpaisiin on n.64cm (on mun ikioma vanha nukke, nimetty äidin äidin äitini mukaan). Ajatuksena oli lahjamekkoon applikoida joku kiva kuvakin, mutta koska mekko jääkin nukelle, en alkanut kuvaa vielä väsätä - kenties vielä teen kyllä harjoituskuvan, tai ainakin taskun/taskuja tähän mekkoon. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...